+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

LØB FOR EN SAG (I KØBENHAVN)

Hold & tilmelding

Tag jeres venner med under armen og vær med til at løbe for en god sag. Vi lover at der bliver skruet op for hyggen og I alle tager hjem med røde kinder og en kæmpe oplevelse rigere!

Torsdag d. 26 September
Kl. 15.00-20.00

i Fælledparken
Østerbro, København
Aldersgrænse
For alle unge.
Antal ledige pladser
Der er 16 pladser tilbage.

Målgruppe
Husk, at der er adgang for ALLE. Både de øvede løbere og dem, der føler sig bedst tilpas med at gå rundt på ruten.

Pubikum
Det er gratis at komme ind til arrangementet og alle er velkomne til at komme og heppe.

Pengene I løber ind går til
I år, kan I vælge imellem tre organisationer. Broen, Børns Vilkår, og Dental health care, som støtter børns tænder i afrikanske lande. Brug evt. lejligheden til at have en demokratisk samtale i klubben om, hvad I gerne vil støtte.

Parkering: Euro Park P-plads, Øster Allé 50, 2100 København

Løb så mange runder du kan!, der indbetales 5 kr. pr. km der løbes/gås pr. ung.

Startpakke
Kan hentes fra mandag d. 23. september
Adresse: Sødalen Fritids- og ungdomsklub, Åkandehaven 5, 2765 Smørum

OBS! Alle klubber skal hente deres startnummer senest 2 dage før eventet. De unge der bliver tilmeldt på dagen i Fælledparken for udleveret deres startpakke der.

Alt det praktiske
Vi sørger for, at der er
Toiletter
Madboder
M.m.

Sidste tilmelding
Sidste tilmeldingsfrist er torsdag d. 19. september 2024.
Der er dog også mulighed for tilmelding på dagen inden i Fælledparken, hvis I finder ud af, at I gerne vil afsted i sidste øjeblik.

Kort
Download kort over ruten her

Andre hold i samme kategori