+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Musicaltur til Letland - kun for unge i musicalen!

Musical 🎭 22-23

Den årlige Musicaltur - kun for unge der er med i Ungdomsskolens Muscial 22/23 Læs mere længere nede

Medarbejder
Michelle Chabert
Mathias Sørensen
Lars Paludan
Anne Mouritsen
Maria Bouman
Julie Wagner Birkeholm
Morten Hansen
Jesper Nielsen
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 19 år og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
2900 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Denne tur er KUN for unge der er med i Ungdomsskolens Musical 22/23

Traditionen tro tager musicalen på tur et sted i Europa i påsken og viser deres forestilling. I år går turen til Letland, hvor musicalholdet skal fremvise deres forestilling hele tre gange.

Alle forældre til unge i musicalen har været indbudt til informationsmøde om turen d. 10/1-23. Endvidere vil forældre og unge, der er tilmeldt turen, modtage praktisk information og program for turen inden afgang. Der bliver også et informationsmøde om turen for alle tilmeldte og deres forældre.

Har du spørgsmål til turen, kan du spørge lærerne på Musicalen eller kontakte Ungdomsskolen.

Turen koster 2900kr., hvoraf de første 1000kr. skal betales ved tilmelding. De resterende 1900kr. trækkes fra det tilmeldte betalingskort d. 1/3-23.

Musicaltour 2023 til Letland.pdf

Medarbejder

Michelle Chabert

Mathias Sørensen