+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Workshop mod eksamensangst

✨ Selvudvikling ✨

Frygter du den forestående eksamen/prøve, så kan du måske hente hjælp med den metakognitive workshop mod eksamensangst. Læs mere længere nede

Medarbejder
Sanni Bech
Tid og sted
Onsdage fra d. 3/5 kl. 16.00-17.30 på Osted Skole
Aldersgrænse
Fra 14 år til og med 17 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Metakognitiv workshop mod eksamensangst er for dig, hvor:
• Eksamen skaber en følelse af tab af kontrol og fokus
• Tankerne omkring eksamen fylder så meget, at det kan være svært, at samle sig eller fokusere på andre ting
• Eksamensangsten viser sig i form af fysiske symptomer som kvalme, hjertebanken eller opkast
• Eksamensangsten viser sig som psykiske symptomer i form af, at føle sig bange, vred eller frustreret.

Den metakognitive metode er udarbejdet af Adrian Wells en britisk psykolog for omkring 30 år siden og er dermed en forholdsvis ny metode. Den går i al sin enkelthed ud på, at en tanke bare er en tanke. At vi selv har kontrollen over vores tanker og selv bestemmer, hvor meget opmærksomhed vi vil give dem.
I den metakognitive workshop mod eksamensangst vil vi i 6 sessioner á 1,5 time arbejde med denne metode gennem dialog, fælles øvelser og en lille hjemmeopgave hver gang. Hjemmeopgaven er vigtig, hvis man vil have det fulde udbytte af metoden - for ligesom med alt andet man skal lære her i livet, kræver det øvelse at mestre.
Målet med dette hold er at give dig nogle værktøjer, som du ikke kun kan bruge mod eksamensangst, men som du kan tage med sig videre i livet.
Der vil max være 6 unge på et hold, så vi sikre, at alle bliver hørt og kan føle sig trygge på holdet. 
Alle sessioner vil starte med, at følge op på om du kan mærke en forandring, så der vil hele tiden være plads til at gribe dem af jer, der synes, at det er svært.

Holdet starter onsdag d. 3/5 kl. 16.00 på Osted Skole, og vil kører hver onsdag (med undtagen d. 17/5) frem til og med d. 14/6.

Workshoppen bliver afholdt af Sanni, som er 42 år og bosat i Borup.Sanni har gennem sit arbejdsliv beskæftiget sig med mange forskellige ting. Bl.a. har hun tidligere arbejdet i ungdomsskoler, hvor jeg har undervist i foto. Sanni stiftede bekendtskab med den metakognitive metode for ca. halvandet år siden og blev så bidt af tanken om, at kunne hjælpe andre gennem denne metode, at hun nu er i gang med, at uddanne mig til metakognitiv terapeut med fokus på børn og unge. Børn og unge fokuset er jeg færdigt med til April 2023.

 

Medarbejder

Sanni Bech


Andre hold i samme kategori