+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Studiemusikproduktion

Hold & tilmelding

Studiemusikproduktion

Vil du producere din egen musik eller beats - så skal du læse mere nedenfor. Lejre Musikskole og Lejre Ungdomsskole er gået sammen om at opstarte et musikproducerhold - vi får musikken til at spille sammen på et højere niveau...

Medarbejder
Morten Jakobsen
Kim Henning Jensen
Tid og sted
Kulturhuset i Hvalsø, Skolevej, 4330 Hvalsø - mandage mellem 16-19
Aldersgrænse
Du skal gå i 7., 8., 9. klasse eller være bosiddende i Lejre Kommune og være mellem 13 og 18 år
Pris
Gratis
Antal ledige pladser
Der er 1 plads tilbage.

Beskrivelse

Er du interesseret i at producere din egen musik eller dine egne beats - måske endda at blive en dygtig producer? Så er dette hold måske lige noget for dig. Hos os vil du stifte bekendtskab med programmet Ableton Live og lære hvordan du bruger det bedst muligt, så du bliver i stand til at skabe præcis den lyd og med de effekter, som du ønsker at dit nummer skal have - uanset musikgenre.

Vi har alt grej, men du er naturligvis velkommen til at supplere med eget udstyr. Du vil få tips og lære tricks med tilhørende feedback til dine egne projekter. Derudover vil du også blive klogere på, hvordan du sætter gear op til indspilning med eksempelvis trommer, guitar, vokaler osv. 

Vi har sammen med musikskolen et fedt studie, hvor alt gear og grej er til rådighed. 

Så du skal kun medbringe dit gode humør og dine musikalske tanker.

Samtidig vil der være mulighed for at deltage i den årlige Musikfestival i samarbejde med Ungdomsringen - 17. til 19. januar 2025.

Det foregår mandage i tidsrummet fra kl. 16.00 - 19.00 primært i Hvalsø Kulturhus, Skolevej 12, 4330 Hvalsø. Første aften bliver den mandag 8. april 2024. Holdet kører frem til medio juni 2024.

Holdet er skabt i samarbejde mellem Lejre Musikskole og Lejre Ungdomsskole - sammen kan vi mere...

Vi glæder os til at se dig!

Medarbejder


 
Morten Jakobsen


 
Kim Henning Jensen


Andre hold i samme kategori