+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Dungeons & Dragons

🎮 Gaming & Fantasy 👾

Hvis du er til fantasy og magi, er dette helt sikkert noget for dig! Læs mere længere nede...

Medarbejder
Jesper Hansen
Tid og sted
Mandage 18.00 - 20.00. Første gang 16. September.
Ungdomsskolen i Hvalsø
Aldersgrænse
Fra 11 år og 10 måneder til og med 18 år og 9 måneder. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
GRATIS
Holdet er fyldt.

Ledige pladser på venteliste
12

Beskrivelse

Dungeon and Dragons er et rollespil som foregår ved bordet, med papir, blyant, figurere, terninger og spilleplade. En Spillemester (også kaldet DM) styrer spillets gang og fortæller en historien ud fra en verden han selv har skabt, eller en færdiglavet (købt) historie.
Spillerne i spillet er typisk fra 2-6 spillere. De vælger deres egen karakter i spillet, som de eventuelt i samarbejde med DM'en laver en baggrundshistorie for. Spillet følger et regelsæt som allerede er lavet. (Dungeons and Dragons 5e).


Spillerne styrer selv deres karakter i verdenen, og beslutter hvad de vil gøre i de udfordringer eller kampe med monstre de bliver udsat for gennem historien. Om en handling eller et angreb er en succes afhænger af terningekast og regelsættet.
Spillernes helte/karaktere stiger i "levels" gennem historien ved at slå fjender ihjel, eller klare forskellige opgaver og på den måde bliver de stærkere.
Har nogen lyst til at skrive eventyr eller prøve at være DM er det en mulighed, ellers vil det være underviseren (Jesper) som kører spillet.
Vi spiller mandage frem til påske. Ungdomsskolens hold kører ikke i folkeskolernes ferier, medmindre læreren på det enkelte hold har informeret om andet!

OBS! - Spillet er stillesiddende, og man skal være god til at kunne holde fokus og koncentrere sig omkring en spilleplade i længere tid.


Se Komikeren Christian Fuhlendorf spille her:

Medarbejder

Jesper Hansen


Andre hold i samme kategori