+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Camp Adventure - Klatrepark

Outdoor 🍀

Er du vild at udfordre dig selv i trætoppene? - så tag med Ungdomsskolen til Camp Adventures klatrepark. Læs mere længere nede...

Medarbejder
Kåre Ravnskov
Tid og sted
Lørdag d. 9/3 kl. 10.00
Fra Ungdomsskolen i Hvalsø
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 19 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 1.
Pris
200 kr.
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

Tag med når Ungdomsskolen tager til Danmarks største klatrepark: Camp Adventure, lørdag d. 9. marts. I klatreparken skal vi prøve forskellige baner (alt efter vores niveau). Klatreparken er bygget op med foreskellige udforringer i højderne med stiger, trapezer, gynger, net og meget andet. Hele klatreturen kan sluttes af med at svæve 500 meter gennem skoven på Danmarks længste svævebane.
Camp Adventure vil selvfølgelig stille en instruktør til rådighed. Vi får udleveret sikkerhedsudstyr og vil modtage instruktion i brugen og sikker færden i parkens baner. Derudover er Ungdomsskolens Kåre, som er erfaren klatreinstruktør, med rundt på klatrebanen hele dagen, så su vil altid kunne få instruktioner og hjælp af Kåre.

På turen skal du huske selv at have på/med: 

  • Praktisk og behageligt tøj, som du kan bevæge dig godt i. Fodtøjet skal du kunne stå fast i, og det skal sidde godt fast på foden.
  • Klatrehandsker. har du ikke selv nogle, kan de tilkøbes i klatreparken til 25kr.
  • Madpakke
  • Drikkedunk

Vi mødes på Ungdomsskolen i Hvalsø, Sandbechs allé 1a, 4330 Hvalsø, lørdag d. 9. marts kl. 10.00, hvorfra vi sammen kører afsted i Ungdomsskolens bus
Vi er tilbage i Hvalsø igen senest kl. 18.30.

Medarbejder

Kåre Ravnskov

Tid og sted

lørdag 9. mar. kl. 10:00-18:30
Lejre Ungdomsskole, Hvalsø

Andre hold i samme kategori