+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Musicaltur til Tjekkiet - kun for unge i musicalen!

Musical 🎭

Musicaltur til Tjekkiet i marts 2024 - turen er kun for unge, der er tilmeldt Musical 2023/2024.

Den årlige Musicaltur - kun for unge der er med i Ungdomsskolens Muscial 23/24 Læs mere længere nede

Medarbejder
Lars Paludan
Julie Wagner Birkeholm
Maria Bouman
Jesper Nielsen
Morten Hansen
Lisa Jensen
Mathias Sørensen
Per Rønde
Tid og sted
Afrejse bliver lørdag den 23. marts 2024 og hjemkomst bliver fredag den 29. marts om formiddagen. Specifikke tider og mødested tilgår jer senere.
Aldersgrænse
Fra 13 år til og med 19 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
3000 kr.
Antal ledige pladser
Der er 17 pladser tilbage.

Denne tur er KUN for unge der er med i Ungdomsskolens Musical 23/24

Traditionen tro tager musicalen på tur et sted i Europa i påsken og viser deres forestilling. I år går turen til Tjekkiet, hvor musicalholdet skal fremvise deres forestilling hele to gange i byerne Bechynè og Tyn nad Vltavou, hvor musicalen skal spilles i henholdsvis kulturhus og teaterhus. Vi skal bo på et hyggeligt hotel i Bechynè - Hotel Panska, nàm. T. G. Masaryka 54, 391 65 Bechynè, Tjekkiet, se mere via link https:www.resort-bechyne.cz/ubytovani/hotel-panska.html

Foruden at spille musical bliver der også tid til at være turist, idet turen også går til bl.a. Chesky Krumlov, der er en by på Unescos verdensarvs liste. Derudover går turen videre til Prag, hvor der bliver tid til at besøge hovedstaden og de tilhørende kulturelle oplevelser. Rejsen foregår i en dejlig dobbeltdækker bus med alle moderne faciliteter.

Der afholdes infomøde for alle deltagere og forældre tirsdag den 30. januar 2024 kl. 2000 med afholdelse i cafeen på Bramsnæsvigskolen - se øvrige detaljer på vedhæftet pdf. Har du spørgsmål til turen, kan du spørge lærerne på Musicalen eller kontakte Ungdomsskolen.

Turen koster 3000 kr., hvoraf de første 1000kr. skal betales ved tilmelding - NB, ved indbetaling af depositum vil der stå, at der betales kr. 3000,- MEN der vil kun blive trukket kr. 1000,- De resterende 2000kr. trækkes fra det tilmeldte betalingskort d. 1/3-24.

Musical 2024 infobrev.doc

Medarbejder

Lars Paludan

Julie Wagner Birkeholm