+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

⛷Skitur🎿2023🏂

🚌 Ture & Rejser ✈️

Tag på skitur med Ungdomsskolen i VINTERFERIEN! Læs mere længere nede

VINTERFERIEN + to møder inden.
Aldersgrænse
Fra 11 år og 10 måneder til og med 18 år og 9 måneder og du skal gå på et af følgende klassetrin 7. 8. 9. 10.
3800 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Er du en af de heldige på vores skitur i uge 8 - vinterferien? Vi gentager succesen, hvilket betyder, at du skal være hurtig på tilmeldingstasterne for at sikre dig en plads på skituren, hvor du får fuld valuta for pengene.
Snak med dine kammerater og tag sammen med på den fedeste tur til alperne. Vi skal bo på Gasthof Venediger blick, som er beliggende ca. 1500 meter fra Neukirchen. Der vil være indkvartering i flersengsværelser. Der er 75 km pister (35 km blå, 30 km røde og 10 km sorte). Det er et overskueligt skiområde, både for nybegyndere og øvede. Start- og slutstedet er fælles uanset, hvor man løber på ski. Området er meget snesikkert og både begyndere og øvede starter skidagen på toppen af bjerget. Der er halfpipe til snowboardere, familiepark samt verdens længste kælkepiste - 14 km lang.

Inkluderet i prisen på kr. 3.800,- er transport i 4-stjernet bus med god benplads, overnatning, halvpension, skileje, 5 dages liftkort, forsikring, skiskole og hyggeligt samvær med jævnaldrende fra hele Lejre Kommune. Vi har begrænset pladser, derfor kræves der hurtig tilmelding, hvis du skal med.

Skiholdet mødes 2 gange inden turen. Første gang bliver onsdag den 4. januar 2023 fra kl. 18-20 i kantinen på Hvalsø skole, hvor forældrene også deltager. Her vil turens program og spilleregler blive gennemgået, og der vil blive oplyst omkring, hvorledes man med fordel laver fysisk træning op mod turen for dermed at undgå skader mm. Lørdag den 11. februar 2023 fra kl. 12-15 mødes skiholdet i kantinen på Hvalsø skole, hvor alle får et lynkursus i førstehjælp med fokus på skader og kulde samt, hvorledes man på ski stopper en ulykke. Dagen afsluttes med fordeling af værelser mm.

Skituren 2023 koster i alt 3800kr. Der skal betales 1000kr. ved tilmelding og de sidste 2.800kr. betales d. 17. januar 2023.

Andre hold i samme kategori