+45 46 40 48 04 // ungdomsskolen@lejre.dk

Kreativt fællesskab - smykker og keramik

Kreativ 🎨 Innovation

PÅ dette hold er kreativiteten og fællesskabet i højsæde. Vi mixer guldsmedefaget med keramiken, 2 fantastiske verdener som rummer mange muligheder. Læs mere længere nede...

Medarbejder
Teresa Thomsen
Tid og sted
Mandage fra d. 4 september kl. 17.30-20.30 på Ungdomsskolen i Hvalsø
Aldersgrænse
Fra 12 år til og med 19 år. Og du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Pris
GRATIS (dog med lidt egenbetaling på sølv)
Holdet er fyldt.


Beskrivelse

PÅ dette hold er kreativiteten og fællesskabet i højsæde. Vi mixer guldsmedefaget med keramiken, 2 fantastiske verdener som rummer mange muligheder.

Smykkeværkstedet:
På smykkeværkstedet introduceres du for de grundlæggende teknikker, således at du er i stand til at lave dine egne unikke smykker. Da man ikke må lodde, når man er under 18 år, står underviseren for det. Men der er massere af andre fede processer at give sig i kast med. Vi arbejder hovedsaglig i messing og sølv. Der kan forkomme egenbetalling på det sølv du bruger, men dog til halv pris :-)

Keramikværkstedet:
På keramikværkstedet lære du også de grundlæggende teknikker. Der vil endvidere være forløb med dreje- og støbeteknikker samt introduktion til et hav af dekorationssteknikker der giver et utal af fede muligheder.
Undervejs kan det være at vi, sammen, beslutter os for at tage afstikkere og udforske andre kreative fag, udstillinger eller inspirations rejser eller hvad vi nu finder på i fællesskab.

Ungdomsskolens hold kører ikke i folkeskolernes ferier, medmindre læreren på det enkelte hold har informeret om andet!

Medarbejder

Teresa Thomsen


Andre hold i samme kategori