Ungdomsklubberne

Ungdomssklubberne:

Klubbernes sæson for 2021-22 ligger med opstart d. 17 august og lukker mid juni.

Ungdomsklubberne er tilbud for unge, hvor vi har de sociale aspekter i fokus. Vi mener at det er vigtigt at de unge har nogle gode steder at være, for at kunne udfolde sig, og lære sig selv bedre at kende gennem sociale aktiviteter. Vi mener desuden at det er vigtigt at de unge bliver inddraget i vores beslutninger om hvordan klubberne ser ud, og hvad de kan bruges til, for at de kan forblive attraktive rammer at komme i.

I daglig tale bliver Ungdomsklubberne oftest omtalt som "Aftenklubberne" det skyldes at de ligger om aftenen, men de er altså det samme tilbud.


Hvad kan du lave i klubberne? 

Fyr den af på vores computere, PS4, Nintendo Switch, med de nyeste spil, eller prøv dine kræfter af med billard eller bordtennis - enten for sjov eller i turneringer. 

Syng karooke eller singstar på storskærm til din favoritmusik eller lav din egen musik. Du kan også spille Airhockey, basket- og volleyball eller fodbold. Kreative ideer kan udfoldes i tegnestue eller på smykke værksted.

Klubberne har typisk forskellige lokaler, og derfor også forskellige muligheder for aktiviteter. Eksempelvis har Hvalsø klubben en mini biograf, klubben i Kirke Hyllinge har derimod plads til indendørs bold.

Ungdomsklubberne afholder også ture ud af huset. Løbende står klubrådene også for "ungdomsfester" uden alkohol, som aftenklubberne tager sig af.

De fleste af klubberne tilbyder aftensmad. Her kan du være med til madlavning, eller bagning af en lækker kage til fælles spisning!


Dine nye aktiviteter?

Du har sikkert også nogle gode bud på, hvilke aktiviteter du ønsker, der skal være i klubberne i Lejre. Derfor er du meget velkommen til at fylde klubberne med dine idéer, så klubben løbende udvikler sig i en spændende retning for netop dig. Vi mener at det er vigtigt at de unge har medindflydelse på hvad klubberne kan bruges til.

Lasergame, Gocart, Lalandia, LAN Party mv.?

Ud over de mange aktiviteter i klubberne afholder vi ture ude i byen, som fx bowlingture, biografture, lasergame, actionture.


Hvordan bliver du medlem? 

Fra og med 7 kl. og indtil du fylder 18 år kan du købe et et årligt medlemskab, det koster kr. 276,- og dækker brugen af samtlige ungdomsklubber i Lejre Kommune (dog ikke Hvalsø Juniorklub) fra august  og frem mod sommeren. Lad dine forældre indbetale beløbet inden du starter i klubben! Husk at du som medlem får 50% på ture ud af huset – som fx. bowling, biografture mv. Vi har klubber flere steder i Kommunen:

Medlemsskab gælder for midt august - mid af Juni.

Ungdomssklubberne holder som udgangspunkt lukket i skoleferierne. (Sommerferie, efterårsferie, Juleferie og Påskeferie)


Klubberne har følgende åbningstider:
Kirke Hyllinge:

Ungdomsklubben Sølvpilen  Præstemarksvej 14, Kirke Hyllinge  

Åbningstider:

Tirsdag: 18:00 - 21:00 (aftensmad)

Torsdag: 18:00 - 21:00 (Kagedag)


Kirke Såby

Ungdomsklubben i Såby Fanøvej 2A, Såby

Opstart: 23 august

Åbningstider:

Mandag: 17:30 -21:00


Hvalsø

Ungdomsklubben i Hvalsø Sandbechs Allé 1A, Hvalsø 

Åbningstider:

Tirsdag: 17:00 - 21:00 (spisning)

Torsdag: 18:00 - 21:00 (mulighed for at bage en kage)

Lørdag: (Forsøgsperiode). første gang 22. august. kl 18:00 - 21;00


Osted

Ungdomsklubben i Osted Osted Skole, Langetoften 25, Osted

Åbningstider:

Fredage i lige uger:

18:00 - 21;00


Lageret i Lejre.

Ungdomsklubben Lageret i Lejre Allerslev Skole, Lejre

Åbningstider:

Mandag: 18:30 - 21:30

Torsdag: 18:30 - 21:30