Dato:

Corona nedlukning af Ungdomsskolens aktiviteter

Tekst:

Corona Information - Ungdomsskolen

Fra og med den. 15. December 2021 - 4. Januar 2022 er ungdomsskolens fritidsundervisning, aftenklubber og Juniorklubber lukket.

Ungdomsskolens aktiviteter, hold og ungdomsklubber følger anvisninger fra Sundhedsstyrelsen.

Vi sørger for I ungdomsskolen, at lave grundige registreringer af elevfremmøde på vores aktiviteter, så vi har mulighed for at smitteopspore, hvis der skulle være nogen som bliver konstateret smittet.

Til alle vores aktiviteter, gør vi alt hvad vi kan for at spritte af, grunding håndvask og at holde afstand. Vi bruger masker hvis det giver mening i forhold til aktiviteterne.

Vi følger selvfølgelig også reglerne i forhold til max elever, og hvor mange vi kan være I vores lokaler.

Læs nærmere om retningslinjerne samt restriktionerne på:

www.coronasmitte.dk

https://www.sst.dk/da (Sundhedsstyrrelsen)

Har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til os:

Ungdomsskolen@lejre.dk