Dato:
Titel:

Nye retningslinjer ifht. Covid19

Tekst:
Vi følger kommunen og sundhedsministeriet beslutninger omkring hvilke tiltag og regler vi skal følge i ungdomsskolens mange aktiviteter. Dem følger vi selvfølgelig. Disse opdaterers løbende, derfor kan der ske ændringer i nedestående:

Juniorklubben:

I forhold til udøvelse af ansvarlighed i forhold til Covid 19 har vi fra og med den 11. november 2020 set os nødsaget til at foretage ændringer i Hvalsø Juniorklub således, at de kære unge inddeles i grupper for henholdsvis alle 6. klasserne samt en anden gruppe, der favner alle 7. og 8. klasserne. Dermed praktiserer vi det således, at disse 2 grupper ikke har direkte kontakt med hinanden på nær i ydertimerne fra kl. 1615 – 1700 på mandage, tirsdage, onsdage og torsdage samt fra kl. 1530 – 1700 på fredage.

De nævnte grupperinger vil blive placeret i forskellige sektorinddelte områder i Hvalsø Juniorklub og således, at man midt i SFO tiden laver et skifte således, at dette giver alle unge mulighed for på en hel SFO dag at anvende alle vores aktiviteter. I forhold til skiftet vil der være behov for, at personalet rengør kontaktflader mm.

Vi håber på jeres fulde forståelse i denne svære tid. Vi håber på, at både I og de kære unge vil tage pænt imod vores nye retningslinjer, der jo i sidste ende gerne skulle komme os alle tilgode i forhold til at være sammen hver for sig og dermed passe på hinanden på bedste vis.

Aftenklubberne (Ungdomsklubberne):

Alle skal vaske hænder ved ankomst til klubberne.

- Det er et krav at der holdes afstand til hinanden (1 meter).

- Mellem aktiviteter skal der sprittes hænder

- Følg reglerne for "Max personer" i rum

- Der kan være regler for indgange og udgange i de forskellige klubber, for at undgå for mange kontaktpunkter.

- Mad tilberedes som udgangspunkt af klubbernes medarbejdere, med mindre at man tilbereder mad til sig selv.

- Max antal personer i klubberne skal overholdes. I skrivende stund er dette tal 50. Derfor kan det ske at man må vente til der er plads i klubben, såfrem at vi er for mange.

Udover disse kan der være specifikke tiltag i de enkelte klubber. Det er vigtigt at følge de voksnes anvisninger. Overskrides ovenstående kan det medføre at man sendes hjem. - Så er man selvfølgelig velkommen igen når man kan leve op til anvisningerne.

Ungdomsskolens almen undervisning:

I aktiviteter hvor det er svært at holde afstand konstant, bruger vi mundbind eller visir.

Vi følger retningslinjerne med max. deltagere til given aktivitet.

Vi vasker hænder/Spritter af ved ankomst og løbende undervej