ForrigeNæste
Overskrift:

Værkstedet har åben!

Beskrivelse:
Værkstedet har åben forskellige dage i løbet af ugen. Kig forbi :)
Overskrift:

Vi er på facebook

Beskrivelse:
Følg med i vores daglige aktiviteter på juniorklubbens facebook "Juniorklubben i Hvalsø".
Overskrift:

Kreativt

Beskrivelse:
Masser af kreative projekter i Juniorklubben!
Overskrift:

Vores Ungdomsskole

Beskrivelse:
Vi mener at det er vigtigt at inddrage de unge i vores beslutninger. Derfor sidder de med i vores bestyrelser samt diverse klubråd.
Link til knap:
Læs mere
Overskrift:

Har du hørt om Juniorklubben?

Beskrivelse:

Juniorklubben er SFO3 i Hvalsø - drevet af ungdomsskolen


Link til knap:
Læs mere
Overskrift:

Skituren 2022

Beskrivelse:
Skal du med på en uge med ski i uge 8?
Link til knap:
Overskrift:

Gaming i Klubben

Beskrivelse:
Klubben tilbyder masser af underholdning til dem som elsker gaming. Vi har 15 computere, 2 playstations, 1 Switch. Med diverse spil.

Juniorklubben i Hvalsø.  (SFO3)


Vores åbningstider følger som udgangspunkt skoleskemaet for 6-8 klasse.

Pt. holder vi åben alle dage - Man-fredag: 13:30 - 17:00

Åbningstiderne er fra 10:00 - 15:00


Læs om vores Corona Virus (Covid19) Retningslinjer & forbehold


Kender du Juniorklubben i Hvalsø?


Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse typisk på Hvalsø skole. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner og et væld af forskellige aktiviteter.

Du kan anvende vores biograf og se nye film. Du kan spille billard, bordtennis, fodbold, volley eller basketball. 

Du kan også tage plads i vores computercafe og hygge dig med spil på nettet, eller chatte på eksempelvis Facebook, spille PS4, Nintendo switch elelr prøve vores Virtual Reality (HTC VIVE). Du kan også tage plads i vores køkken/alrum og være social med madlavning.


Hvis du er kreativ kan du udforske dig selv på det store lærred eller lave smykker og meget andet. Vores værksted tilbyder mange fantastiske og kreative projekter som hele tiden ændrer sig!

Du kan sammen med personalet tage med på ture til tivoli, svømmehal, Lalandia, Skitur, skøjtebane, biografture, ATV, shoppeture - eller hvad du ellers har af gode forslag.


Der er også plads til udendørs aktiviteter! - Her kan du både vælge at slappe af i hængekøjerne, eller udfordre dig selv på vores skaterrampe. Vi har også udendørs spil og aktiviteter med mulighed for blandt andet beachvolley, fodbold, stikbold, vikingespil eller noget helt andet du selv finder på.


Vi sætter stor pris på dine ideer, idet personalet sørger for netop din indflydelse. Vi vægter jeres indput rigtig højt, derfor har alle klasser også repræsentanter med til vores personale møder i form af et "klubråd".


Vi kan lave ture ud af huset, med vores busser. Har du en god idé kan du skrive det på vores "bussen kører til" tavle i klubben. 

Måske du har lyst til at vi laver en film aften, eller noget andet en fredag? - så kunne det også være en mulighed.


Hvordan bliver du medlem?

Hvis du ikke er meldt ind i en daginstitution skal dine forældre tage kontakt til Lejre Kommunes Pladsanvisning - her kan der også fås mere information omkring priser mv.

Juniorklubben glæder sig til at se dig!


Følg os på facebook!:


flogo_rgb_hex-brc-site-250


På Facebook og Instagram kan du finde spændende ideer til DIY, bagning, maling eller andre kreative projekter du kan lave hjemme.

Der er lidt for hver en smag.

Der er indimellem også konkurrencer man kan deltage i, med præmier.

Tjek det ud, og følg os på:


Facebook:

www.facebook.com/juniorklubbenihvalsoe


Instagram:

https://www.instagram.com/juniorklubben_i_hvalsoe/?hl=da


Virtuel klub:

Juniorklubben har en Discord: https://discord.gg/M6uNREV

Spil med på vores minecraft server, IP: 93.163.128.186

Vi tilbyder også sjove konkurrencer, som du kan være med i. Så skal du følge med på vores sociale medier, eller spørge i klubben, hvordan du kan være med, hvis du ikke lige er på de sociale netværk.


Nyhedsbrevet:

Den bedste måde at holde sig opdateret på klubbens aktiviteter er via facebook, som vi løbende opdaterer med aktiviteter i hverdagen.

Nyhedsbrevet bliver sendt ud via AULA til alle forældre.

Der bliver også hængt et "børnevenligt eksemplar op i klasserne med de vigtige datoer for ture og aktiviteter i klubben!


Juniorklubben i ferien:

Juniorklubben har åben i skoleferierne, bortset fra nogle enkelte dage. Vi følger de samme lukkedage som kommunen stiller for SFOer. Du kan læse hvilke dage det drejer sig om på kommunens hjemmeside:

Vi plejer at lægge en plan og aftale aktiviteter med dem som kommer i ferien. Så har du lyst til at lave noget specielt, eller har du en fed idé til noget vi kunne lave med klubben, er det som regl en god idé at kigge forbi i starten af ferierne, så vi kan planlægge sammen med jer.


Normale åbningstider:

Mandag fra 13:30 - 17:00

Tirsdag 13:30 - 17:00

Onsdag 13:30 - 18:00 (ekstra åben som et forsøg, for at tilbyde en mere attraktiv klub)

Torsdag 13:30 - 17:00

Fredag 13:30 - 17:00


(Åbningstiderne i ferierne: 10:00 - 15:00)


Kontakt os!

Juniorklubben ligger på Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø

Tlf: 29 20 01 53


Daglig leder:

Peter Busk: petj@lejre.dk


Pædagogisk Personale:

Jesper: jkha@lejre.dk

Morten: morh@lejre.dk

Teresa: teth@lejre.dk


Nyheder i klubben:


2020

Har du set vores video'er?

I forbindelse med at vi holder lukket pga. Corona situationen lægger vores kreative medarbejder Teresa en video ud hver dag med kreative indslag. Du kan se dem på vores facebook & Instagram! Facebook

Nov.

Italiensk aften

Vi afholdte en aften i klubben hvor Aleksandro kom forbi og lærte både børn og voksne hvordan man på klassisk italiensk vis laver Ravioli. Det var en hyggelig aften i klubben med både børn og forældre. Der var efterspørgsel på lign. tiltag, det forsøger vi i fremtiden.


August-Nov. 2019

ATV - Skal du med?

Det er muligt at tage med ud og køre ATV - Som er 4 hjulede crossere. Vi har alt sikkerhedsudstyret der skal til, samt Morten som er erfaren kører. Kig forbi klubben, tjek tavlen, og se hvornår vi tager afsted næste gang.

Okt. 2019

Bag for en sag.

Vi afholder "Bag for en sag" i uge 43. 

Det er muligt at være med til at bage i klubben til det gode formål. Vi sælger kagerne, pengene går til Børns Vilkår - Børnetelefonen.

D. 24 okt. kan man kigge forbi klubben til en kop kaffe og købe en kage.

Ses vi? :)

Årgang 2019/20

Klubrådet

Vores repræsentanter i hver skoleklasse har mulighed for at bringe deres klassekammerater og deres egne ideer på bordet til vores møder.

Vi mener det er vigtigt at lytte til vores medlemmers ønsker i forhold til aktiviteter og ture for at skabe et godt eftermiddagstilbud.

Facebook: