Sådan behandler vi dine data

Behandling af data

Ungdomsskolen er en institution i Lejre kommune. Vi følger kommunens & lovgivningens anvisninger ift. behandling af borgernes data.

For at vi kan løse vores opgaver, samt borgere og unge kan tilmelde sig vores aktiviteter, er vi nød til at indhente oplysninger.

Ved tilmelding af kurser, undervisning eller anden aktivitet i ungdomsskolen, indhenter vi kontaktoplysninger på deltageren, samt oplysninger

om forældre og/eller værge.

Dette skyldes, at for at deltage i aktiviteter i ungdomsskolen, skal vi have mulighed for at kontakte både deltageren, men også værgen,

da de fleste af vores deltagere ikke er myndige. (Under 18 år).

Vi indhenter oplysninger om:

Skole

Mailadresser

CPR nummer på deltageren

Forældre / Værge

Har du behov for at vide hvilke oplysninger vi har om dig, kan du kontakte os per mail:

Ungdomsskolen@lejre.dk

Du kan læse mere om dine rettigheder og måden vi behandler dine data på følgende side:

www.lejre.dk/dinedata