Plan B & Plan ll

Plan B & Plan ll.

Ungdomsskolen tilbyder også heltidsundervisning.

Plan B:

Plan B er et kommunalt tilbud under Ungdomsskolen til elever på folkeskolens ældste klassetrin. Eleverne, der starter i Plan B, er elever, der af forskellige årsager trænger til et alternativt skoletilbud.

Målet er, at eleverne påbegynder en ungdomsuddannelse efter endt skolegang hos os.
Plan B's fornemmeste opgave er at gøre eleverne klar til dette. Klassen er normeret til 8 elever og 2 lærere.

Plan ll:

Målgruppen:

Unge med baggrund i specialundervisningstilbud, som kan drage nytte af et 10.klasses tilbud (11. skoleår) under lov om heltidsundervisning.

Elever med generelle indlæringsvanskeligheder som på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at tage FP9 og som er erklæret ”Ikke uddannelsesparate”.

Elever som har vanskeligt ved at klare de faglige, personlige og sociale krav i et alment 10. klasse tilbud.

Formålet er at modne eleverne og forberede dem på videre uddannelse/beskæftigelse og et selvstændigt voksenliv. Undervisningen tager udgangspunkt i faglighed, praksis, praktik og brobygning. Primært med afsæt i erhvervslivet i nærmiljøet. Det praktiske og faglige går hånd i hånd.

Du kan kontakte Plan B & Plan ll på telefon: 4640 4804

logo usk-white