Lejre Ungdom - eSport

Lejre Ungdom - eSports Community


Ungdomsskolens Esports hold 2020-2021

De sidste par år er eSport vokset og blevet utroligt populært. eSport står for elektronisk sport og er derfor computerspil på konkurrenceplan. Danmark har mange talenter indenfor eSporten og specielt i CS:GO klarer vi os rigtig godt på verdensplan. De fleste som kender til CS:GO, kender også bland andet Astralis og North.


Vi spiller Counter Strike: Global Offensive på vores hold i denne sæson. Du kan tilmelde dig holdene her.

I ungdomsskolen har du i denne sæson mulighed for at være med på ungdomsskolens eSport hold. Vi har udstyret til at udruste og træne vores helt eget hold. Vi mener nemlig det er et fantastisk pædagogisk redskab til at arbejde med sammenhold, sociale aspekter og kommunikation.


Det har vi netop fokus på. Sammenholdet og kommunikation er en vigtig del for at skabe et solidt og dygtigt hold. Vi mødes derfor ikke bare for at spille computer.


Sund gaming:

Vi arbejder også med temaet: "Sund Gaming" som tager udgangspunkt i, vigtigheden i at bibeholde en sund livsstil, sammen med Esporten. Sammen med jer skaber vi Lejre Kommunes eSports hold for unge fra 7.kl - 18 år.


Taktikkerne er vigtige:

Vi arbejder selvfølgelig også med spillets mange muligheder for taktikker, opstillinger, samt personlige evner, så den enkelte spiller får udviklet sin samarbejds og kommunikationsevne, men også motoriske egenskaber som "aim træning" - præcision og reaktion.


Vi træner:

Mandage & Onsdage. Vores primære træningslokaler ligger I Hvalsø Ungdomsklub, som har udstyret vi skal bruge.

Man er selvfølgelig nød til at træne hjemme udover de enkelte træningsdage hvis man vil forbedre sig i CS:GO. Vi opfordre jer til at bruge vores ungdomsklubber, eller kigge forbi vores eSport/Gaming klubtilbud i Kirke Hyllinge.


Træneren:

Jeres træner på holdet er udd. Esports Coach via Esports Alliancen. Udover det, har han mange års erfaring med Counter Strike. - Helt tilbage til det allerførste CS, da det stadig var en Half Life mod.


Tilmelding:

Tilmelding til vores CS:GO hold her


Esports logo


eSports/Gaming Klubben - Kirke Hyllinge.

Som noget helt nyt for denne sæson i Ungdomsskolen, tilbyder vi en "klub" i Kirke Hyllinge, hvor du har mulighed for at møde andre unge med samme interesse som dig, nemlig computerspil. Det vigtigste for klubben er selvfølgelig sammenholdet, men også muligheden for at skabe noget stort sammen. - Tilbudet er helt nyt, så derfor kan du også være med til at beslutte, hvad tilbudet skal indebære, og hvad klubben skal bruges til.


Målet er, at klubben kan bruges til at træne eSport, men også bare kaste sig ud i nye og spændende spil sammen med vennerne. - Der bliver også mulighed for små events såsom LAN Parties, HTC Vive, Server opsætning og "lær a bygge din egen Gamer PC".


Kom alene eller tag en ven med.

Tilmelding:


Adresse:

Kirke Hyllinge Skole - Ungdomsskolens lokaler "Plan ll"

Bygaden 51,

4070

Kr. Hyllinge