Lejre Ungdom - eSport

Lejre Ungdom - eSports Community


Ungdomsskolens Esports hold 2021-2022

De sidste par år er eSport vokset og blevet utroligt populært. eSport står for elektronisk sport og er derfor computerspil på konkurrenceplan. Danmark har mange talenter indenfor eSporten og specielt i CS:GO klarer vi os rigtig godt på verdensplan. De fleste som kender til CS:GO, kender også bland andet Astralis og North.


Vi spiller Counter Strike: Global Offensive på vores hold i denne sæson. Du kan tilmelde dig holdene her.

I ungdomsskolen har du i denne sæson mulighed for at være med på ungdomsskolens eSport hold. Vi har udstyret til at udruste og træne vores helt eget hold. Vi mener nemlig det er et fantastisk pædagogisk redskab til at arbejde med sammenhold, sociale aspekter og kommunikation.


Det har vi netop fokus på. Sammenholdet og kommunikation er en vigtig del for at skabe et solidt og dygtigt hold. Vi mødes derfor ikke bare for at spille computer.


Sund gaming:

Vi arbejder også med temaet: "Sund Gaming" som tager udgangspunkt i, vigtigheden i at bibeholde en sund livsstil, sammen med Esporten. Sammen med jer skaber vi Lejre Kommunes eSports hold for unge fra 7.kl - 18 år.


Taktikkerne er vigtige:

Vi arbejder selvfølgelig også med spillets mange muligheder for taktikker, opstillinger, samt personlige evner, så den enkelte spiller får udviklet sin samarbejds og kommunikationsevne, men også motoriske egenskaber som "aim træning" - præcision og reaktion.


Vi træner:

Onsdage. Vores primære træningslokaler ligger I Hvalsø Ungdomsklub, som har udstyret vi skal bruge.

Man er selvfølgelig nød til at træne hjemme udover de enkelte træningsdage, hvis man vil forbedre sig i CS:GO. Vi opfordre jer til evt. at bruge vores ungdomsklubber hvis man ikke har udstyret derhjemme.


Træneren:

Jeres træner på holdet er udd. Esports Coach via Esports Alliancen. Udover det, har han mange års erfaring med Counter Strike. - Helt tilbage til det allerførste CS, da det stadig var en Half Life mod.


Tilmelding:

Tilmelding til vores CS:GO hold her


Esports logo