Juniorklubben (SFO3)

Juniorklubben i Hvalsø.  (SFO3)

Kender du Juniorklubben i Hvalsø?

Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse typisk på Hvalsø skole. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner og et væld af forskellige aktiviteter.


Du kan anvende vores biograf og se nye film. Du kan spille billard, bordtennis, fodbold, volley eller basketball. Du kan også tage plads i vores computercafe og hygge dig med spil på nettet eller chatte på eksempelvis Facebook, spille PS4 og Nintendo switch. Der er også mulighed for at prøve vores HTC Vive (Virtual Reality). Du kan også tage plads i vores køkken/alrum og være social med madlavning.

Hvis du er kreativ kan du udforske dig selv på det store lærred eller lave smykker og meget andet. Vi kan også tilbyde dig daglig lektiecafe eller hjælp til at lave din egen hjemmeside.

Du kan sammen med personalet tage med på ture til tivoli, svømmehal, skøjtebane, biografture, fisketure, shoppeture - eller hvad du ellers har af gode forslag.

Vi sætter stor pris på dine ideer, idet personalet sørger for netop din indflydelse. Vi vægter jeres indput rigtig højt, derfor har alle klasser også repræsentanter med til vores personale møder.


Vi kan lave ture ud af huset, med vores busser. Har du en god idé kan du skrive det på vores "bussen kører til" tavle i klubben. 

Måske du har lyst til at vi laver en film aften, eller noget andet en fredag? - så kunne det også være en mulighed.


Fra December måned har vi udvidet åbningstid. Fremover holder vi åben frem til kl. 18:00 om onsdagen.


Hvordan bliver du medlem?

Hvis du ikke er meldt ind i en daginstitution skal dine forældre tage kontakt til Lejre Kommunes Pladsanvisning - her kan der også fås mere information omkring priser mv.

Juniorklubben glæder sig til at se dig!


Juniorklubben i ferien:

Juniorklubben har åben i skoleferierne, bortset fra nogle enkelte dage. Vi følger de samme lukkedage som kommunen stiller for SFOer. Du kan læse hvilke dage det drejer sig om på kommunens hjemmeside:

Vi plejer at lægge en plan og aftale aktiviteter med dem som kommer i ferien. Så har du lyst til at lave noget specielt, eller har du en fed idé til noget vi kunne lave med klubben, er det som regl en god idé at kigge forbi i starten af ferierne, så vi kan planlægge sammen med jer :)


Normale åbningstider:

Mandag fra 13:30 - 17:00

Tirsdag 13:30 - 17:00

Onsdag 13:30 - 18:00

Torsdag 13:30 - 17:00

Fredag 13:30 - 17:00


(Åbningstiderne i ferierne: 10:00 - 15:00)Kontakt os!

Juniorklubben ligger på Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø

Tlf: 29 20 01 53


Daglig leder:

Peter Busk: petj@lejre.dk


Pædagogisk Personale:

Jesper: jkha@lejre.dk

Morten: morh@lejre.dk

Teresa: teth@lejre.dk

Kåre: kkrr@lejre.dk