Corona Information - Ungdomsskolen

På nuværende tidspunkt er vi underlagt nedlukningen af fritids og ungdomsaktiviteter.

- Derfor er alle vores aktiviteter og klubber i Ungdomsskolen lukket indtil videre. I skrivende stund frem til og med 17. januar.

Dette gælder på nuværende tidspunkt IKKE Plan B.

Ungdomsskolens aktiviteter, hold og ungdomsklubber følger anvisninger fra  Sundhedsstyrelsen.

Dette kan medføre at nogle aktiviteter enten aflyses eller afvikles på anden vis end normalt.

Vi sørger for I ungdomsskolen, at lave grundige registreringer af elevfremmøde på vores aktiviteter, så vi har mulighed for at smitteopspore, hvis der skulle være nogen som bliver konstateret smittet.

Til alle vores aktiviteter, gør vi alt hvad vi kan for at spritte af, grunding håndvask og at holde afstand. Vi bruger masker hvis det giver mening i forhold til aktiviteterne.

Vi følger selvfølgelig også reglerne i forhold til max elever, og hvor mange vi kan være I vores lokaler.

- Derfor er alle vores aktiviteter og klubber i Ungdomsskolen lukket til og med d. 17 Januar.

Går du til et hold I ungdomsskolen, burde du have modtaget besked fra os heromkring via SMS og mail.

Vi glæder os til at starte op igen, til en mere normal hverdag her i det nye år, men indtil da, er det vigtigt at vi og I, passer på os/jer selv, og hinanden.

Læs nærmere om retningslinjerne samt restriktionerne på:

www.coronasmitte.dk

https://www.sst.dk/da (Sundhedsstyrrelsen)

Har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til os:

Ungdomsskolen@lejre.dk