Corona Information - Ungdomsskolen

Opdatering: 06. April 2021

Vi er ved at finde ud af hvordan, og om vi må åbne op for aktiviteter i ungdomsskolen. Dvs. at selvom skolernes store klasser er tilbage, gælder det, desværre ikke os endnu.

- Vores Ungdomsklubber og alm. undervisning og aftenhold er stadig lukket.

- Dog begynder vores knallerthold at starte op igen!

Ungdomsskolens aktiviteter, hold og ungdomsklubber følger anvisninger fra Sundhedsstyrelsen.

Dette kan medføre at nogle aktiviteter enten aflyses eller afvikles på anden vis end normalt.

Vi sørger for I ungdomsskolen, at lave grundige registreringer af elevfremmøde på vores aktiviteter, så vi har mulighed for at smitteopspore, hvis der skulle være nogen som bliver konstateret smittet.

Til alle vores aktiviteter, gør vi alt hvad vi kan for at spritte af, grunding håndvask og at holde afstand. Vi bruger masker hvis det giver mening i forhold til aktiviteterne.

Vi følger selvfølgelig også reglerne i forhold til max elever, og hvor mange vi kan være I vores lokaler.

Går du til et hold I ungdomsskolen, burde du have modtaget besked fra os heromkring via SMS og mail.

Vi glæder os til at starte op igen, til en mere normal hverdag her i det nye år, men indtil da, er det vigtigt at vi og I, passer på os/jer selv, og hinanden.

Læs nærmere om retningslinjerne samt restriktionerne på:

www.coronasmitte.dk

https://www.sst.dk/da (Sundhedsstyrrelsen)

Har du spørgsmål til os, er du meget velkommen til at skrive til os:

Ungdomsskolen@lejre.dk