Spil i juniorklubben

Vi har Playstation 3 og 4, Wii U samt 14 computere i juniorklubben. I værkstedet står der 4 computere som er til "The Sims 4" og video redigering.

Computerne i værkstedet kan også bruges til skolearbejde og office programmer, hvis man har brug for at skrive noget i eksempelvis word. Der er bedre ro i værkstedet til fordybelse og eventuelt lave sine leksier.

Vores computere har et kraftigt grafikkort og en god processor, som gør at vi kan spille de nye computerspil.

Spil og aldersgrænse

Vi sørger for løbende at lave en pædagogisk vurdering i forhold til spil, hvorvidt vi syntes at indholdet er passende til vores unge medlemmer. Vi vil gerne imødekomme de interesser som vores medlemmer har, men vi har dog også vores holdninger til hvad vi finder pædagogisk ansvarligt at de spiller.

Mange børn og unge spiller allerede spil som ligger over deres anbefalede aldersanvisninger i hjemmet. Vi prøver så vidt det er muligt at overholde PEGI's anbefalinger, men vi vil også gerne tilbyde spil som er aktuelle for vores medlemmer.

Nogle spil, som eksempelvis Counter Strike: Global Offensive er meget populært på nuværende tidspunkt. Det hænger måske sammen med at det også er blevet rigtigt stort indenfor E-Sport, altså professionel gaming. Spillet har en aldersgrænse på 16 år på baggrund af, at man skal skyde hinanden, og de realistiske figurer i spillet. Men selve spillets fokus ligger ikke i dét at skyde hinanden og volden, men nærmere det at vinde over det andet hold, og blive bedre og hurtigere med reaktionerne. Så det er sammenholdet, kommunikation og fællesskabet i at samarbejde der ligger i fokus.

Vi har selvfølgelig stor respekt for, hvis i som forældre ikke mener at jeres barn skal spille computerspil over anbefalet aldersgrænse.

Når du som forældre aflevere et stamkort, har du derfor mulighed for at fravælge hvis du ikke syntes dit barn skal spille computerspil som ikke er aldersvarende i forhold til PEGIs anbefalinger. - Det respektere vi, og det betyder ikke at der ikke er nogle spil i klubben som dit barn kan spille.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Ps4

Ps3