Medarbejdere:

Under opdatering m. billede og uddybet tekst :)

Pædagogisk Personale:

Alle voksne i klubben arbejder på at give dig en god eftermiddag i selskab med os og dine kammerater i klubbens dejlige lokaler. Har du brug for en snak om alt mellem himmel og jord, har vi altid tid til det.

Det betyder meget for os, at du har det godt og føler dig velkommen i klubben. Juniorklubben går ind for jer som unge har stor indflydelse på, hvordan klubben ser ud, hvilke daglige aktiviteter og ture vi kan tilbyde jer. Det er jeres klub.

Vi som personale har forskellige interesser, ligesom i har, og derfor har vi alle et speciale område som vi er gode til. Det betyder selvfølgelig ikke at vi ikke tør at kaste os ud i nye projekter som du udfordrer os med.

 

Morten:

Morten kan lidt af hvert, han er god til sports aktiviteter som eksempelvis Mountain Bike, ATV, bordtennis mm. Det er oftest ham som tager med i hallen til fodbold, starter en bordtennis turnering eller fylder bussen med en gruppe børn som gerne vil ud og køre ATV på vores ATV'er og bane i Kirke Hyllinge. Morten har gennemført en uddanelse til træning for børn og unge og derfor ham som tager med i Go2Fitness hvis nogen har lyst til at komme ned og træne. Morten er altid frisk på nye udfordringer som du måtte komme med.

Teresa:

Teresa er vores kreative geni. Hun er super dygtig til at lave kreative ting i værkstedet. Med baggrund som designer, er hun dygtig til at skabe spændende aktiviteter i værkstedet og køkkenet. Så har du en fed idé til noget kreativt du gerne vil føre ud i livet - hiv fat i hende. Teresa er også god til at snakke om ting som fylder meget som pige i dagligdagen; om det er konflikter med veninderne eller bare en dårlig dag, er hun altid frisk på en snak. 

Jesper:

Jesper er ham som ved, næsten alt om det som siger "bip". Elektronik og specielt computere er hans speciale. Han følger med i hvad der er populært at spille i øjeblikket og tager sig af hvis computerne eller playstations ikke virker. Jesper kører også esports hold for ungdomsskolen ved siden af, så han ved også hvad der bevæger sig indenfor Esportens verden. Jesper er også glad for rollespil, dog mest i brætspils / warhammer form, Så er du til computerspil, rollespil eller generelt alle de nørdede ting - eller driller teknikken bare, er det ham du skal have fat i.

Kåre:

Kåre er super dygtig til friluftsliv og klatring. Han står blandt andet også for vores vinterbadning om vinteren. Udover det har han interesse for Kano og kajak, samt vildmarksture osv. Han er også frisk på en udfordring i klubben, med de ideer du nu måtte komme med. Kåre kan også lave ting og sager i træ, da han har arbejdet med sløjt tidligere.