Kender du Juniorklubben i Hvalsø?

Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse typisk på Hvalsø skole. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner og et væld af forskellige aktiviteter.

Du kan anvende vores biograf og se nye film. Du kan spille billard, bordtennis, fodbold, volley eller basketball. Du kan også tage plads i vores computercafe og hygge dig med spil på nettet eller chatte på eksempelvis Facebook, spille PS3, PS4 og Wii U mv. Du kan også tage plads i vores køkken/alrum og være social med madlavning.

Hvis du er kreativ kan du udforske dig selv på det store lærred eller lave smykker og meget andet. Vi kan også tilbyde dig daglig lektiecafe eller hjælp til at lave din egen hjemmeside.
Du kan sammen med personalet tage med på ture til tivoli, svømmehal, skøjtebane, biografture, fisketure, shoppeture - eller hvad du ellers har af gode forslag.
Vi sætter stor pris på dine ideer, idet personalet sørger for netop din indflydelse.

Vi kan lave ture ud af huset, med vores busser. Har du en god idé kan du skrive det på vores "bussen kører til" tavle i klubben.

Måske du har lyst til at vi laver en film aften, eller noget andet en fredag? - så kunne det også være en mulighed.

Juniorklubben ligger på Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø

Hvordan bliver du medlem?

Hvis du ikke er meldt ind i en daginstitution skal dine forældre tage kontakt til Lejre Kommunes Pladsanvisning - her kan der også fås mere information omkring priser mv.

Juniorklubben glæder sig til at se dig.

Normale åbningstider:

Mandag fra 13:30 - 17:00

Tirsdag 13:30 - 17:00

Onsdag 13:30 - 17:00

Torsdag 13:30 - 17:00

Fredag 13:30 - 17:00

Åbningstider i skoleferier:

Alle dage - 10:00 - 15:00 (bortset fra kommunale lukkedage)

Vi henviser til kommunens plan for "lukkedage" i SFO.

Lejre Ungdomsskole - Juniorklubben/aftenklubben introvideo, lavet af nogle af vores medlemmer :)

17-01-2018 Fifa 18 Turnering med HIF

Juniorklubben og HIF har sammen lavet en Fifa 18 turnering, som foregår i vores lokaler. Alle kan deltage!

Turneringen foregår en Søndag formiddag, og slutter når vi har afviklet kampene og fundet en vinder. Der er fede præmier...

17-01-2018 Vilde Vulkaner 2018

Vi har stadig pladser tilbage til Vilde Vulkaner2018. Du kan få en tilmeldingsseddel i klubben. :) Vi er afsted d. 4-6 juni. 24 pladser, først til mølle. Vi melder ud her, og på facebook når der er udsolgt.

31-10-2017 Vinterbadning

Vi har Vinterbadning på programmet. Tør du hoppe i det iskolde vand? - Der er varmt kakao til deltagerne bagefter, hvis man altså har været i vandet. - Hver torsdag 15:30 // Husk det kræver forældre tilladelse.