Kender du Juniorklubben i Hvalsø?

Det er et eftermiddagstilbud til dig, som går i 6., 7. eller 8. klasse typisk på Hvalsø skole. Her kan du hygge dig sammen med mange nye venner og et væld af forskellige aktiviteter.

Du kan anvende vores biograf og se nye film. Du kan spille billard, bordtennis, fodbold, volley eller basketball. Du kan også tage plads i vores computercafe og hygge dig med spil på nettet eller chatte på eksempelvis Facebook, spille PS3, PS4 og Wii U mv. Du kan også tage plads i vores køkken/alrum og være social med madlavning.

Hvis du er kreativ kan du udforske dig selv på det store lærred eller lave smykker og meget andet. Vi kan også tilbyde dig daglig lektiecafe eller hjælp til at lave din egen hjemmeside.
Du kan sammen med personalet tage med på ture til tivoli, svømmehal, skøjtebane, biografture, fisketure, shoppeture - eller hvad du ellers har af gode forslag.
Vi sætter stor pris på dine ideer, idet personalet sørger for netop din indflydelse.

Vi kan lave ture ud af huset, med vores busser. Har du en god idé kan du skrive det på vores "bussen kører til" tavle i klubben.

Måske du har lyst til at vi laver en film aften, eller noget andet en fredag? - så kunne det også være en mulighed.

Juniorklubben ligger på Sandbechs Alle 1a, 4330 Hvalsø

Åbningstider:

Normale åbningstider:

Mandag fra 13:30 - 17:00

Tirsdag 13:30 - 17:00

Onsdag 13:30 - 17:00

Torsdag 13:30 - 17:00

Fredag 13:30 - 17:00

Lejre Ungdomsskole - Juniorklubben/aftenklubben introvideo, lavet af nogle af vores medlemmer :)

Hvordan bliver du medlem?

Hvis du ikke er meldt ind i en daginstitution skal dine forældre tage kontakt til Lejre Kommunes Pladsanvisning - her kan der også fås mere information omkring priser mv.

Juniorklubben glæder sig til at se dig.

26-09-2017 Vilde Vulkaner 2018

Det er nu muligt at tilmelde sig Vilde Vulkaner 2018. Du kan få en tilmeldingsseddel i klubben :) Vi er afsted d. 4-6 juni. 24 pladser, først til mølle. Vi melder ud her, og på facebook når der er udsolgt.

21-09-2017 Vi har fået ny medarbejder i klubben :)

Kåre er startet i klubben som en ny voksen. Han er super sød, og altid frisk på en udfordring fra én af jer. Han er dygtig til og elsker alt det med friluftsliv, klatring, kano, bål, skovudflugter osv.

Kom forbi og sig hej! :)

21-09-2017 Skituren (Vinterferien 2018)

Vi skal gøre opmærksom på at hvis du er interesseret i at komme med på den årlige ski tur, så er der stadigvæk flere pladser og det er ikke for sent at tilmelde dig.

På turen som er fra den 16/2 til den 22/ (uge 7/8) ligger vi...

07-09-2017 Vores Nyhedsbrev er udkommet :)

Vores nyhedsbrev er udkommet :)

Du kan finde det her:

I nyhedsbrevet kan du læse om nogle af vores aktiviteter frem til November måned

21-08-2017 Nyhedsbrev for efteråret, på vej! :)

Der er et nyt nyhedsbrev på vej for efteråret i klubben :)

Du vil kunne finde det her på siden, samt et fysisk eksemplar i klubben indenfor den næste uges tid :)