Ungdomsskolens Esports hold 2017-2018

De sidste par år er eSport vokset og blevet utroligt populært. eSport står for elektronisk sport og er derfor computerspil på konkurrenceplan. Danmark har mange talenter indenfor eSporten og specielt i CS:GO klarer vi os rigtig godt på verdensplan.

 

Vi spiller Counter Strike: Global Offensive denne sæson. (CS:GO)

I ungdomsskolen har du i denne sæson mulighed for at være med på ungdomsskolens eSport hold. Vi har udstyret til at udruste og træne vores helt eget hold. Vi mener nemlig det er et fantastisk pædagogisk redskab til at arbejde med sammenhold, sociale aspekter og kommunikation.

 

 

Det har vi netop fokus på. Sammenholdet og kommunikation er en vigtig del for at skabe et solidt og dygtigt hold. Vi mødes derfor ikke bare for at spille computer.

Vi arbejder også med temaet: "Sund Gaming" som tager udgangspunkt i, vigtigheden i at bibeholde en sund livsstil, sammen med Esporten. Sammen med jer skaber vi Lejre Kommunes eSports hold for unge fra 7.kl - 18 år.

 

Vi arbejder selvfølgelig også med spillets mange muligheder for taktikker, opstillinger, samt personlige evner, så den enkelte spiller får udviklet sin samarbejds og kommunikationsevne, men også motoriske egenskaber som "aim træning" - præcision og reaktion.

 

Vi træner:

Pt. er denne sæsons hold slut. Vi starter op igen til September.

 


CS:GO Mesterskabet 2018


Stort tillykke til vinderne af CS:GO mesterskabet 2018:

DEUS VULT